Logo Academia GAUSS

Què és l’EETAC

L´Escola d´Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC) és una institució educativa de renom ubicada a Castelldefels, Barcelona, ​​Espanya. Forma part de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i s’especialitza en enginyeria als camps de telecomunicacions i aeroespacial. EETAC és coneguda per oferir programes educatius que combinen una sòlida formació teòrica amb una pràctica aplicada, preparant els estudiants per enfrontar els desafiaments del món real en aquestes indústries.

L’escola ofereix graus en Enginyeria de Telecomunicacions i Enginyeria de Vehicles Aeroespacials, així com programes de màster i doctorat en camps relacionats. Aquests programes estan dissenyats per proporcionar als estudiants una comprensió profunda dels principis i tecnologies en àrees com a sistemes de comunicació, disseny de vehicles aeroespacials, i tecnologies de la informació i la comunicació.

El que distingeix l’EETAC és el seu enfocament a la innovació i la recerca aplicada. L’escola compta amb instal·lacions modernes i laboratoris equipats amb tecnologia puntera, on els estudiants poden treballar en projectes de recerca i desenvolupament. Aquesta orientació pràctica es veu reforçada per la col·laboració de l’escola amb empreses líders al sector i organitzacions internacionals, proporcionant als estudiants oportunitats valuoses per a pràctiques i projectes de fi de carrera.

A més, l’EETAC posa un fort èmfasi en la internacionalització, ofereix programes d’intercanvi i fomenta la participació dels seus estudiants en projectes i competències a nivell mundial. Això prepara els graduats no només amb habilitats tècniques, sinó també amb una perspectiva global i habilitats interculturals, que són altament valorades al mercat laboral global.

En resum, l’EETAC és una institució que destaca a l’àmbit de l’enginyeria de telecomunicacions i aeroespacial, proporcionant una educació de qualitat, centrada en la innovació i la pràctica, i preparant els seus estudiants per ser professionals altament qualificats i adaptats a un entorn globalitzat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics i per mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències amb un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privadesa alienes que podràs acceptar o no quan hi accedeixis. En fer clic al botó Acceptar, accepta fer servir aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad